Yritys

Suomen Messulogistiikka Oy

Suomen Messulogistiikka Oy:n juuret ovat John Nurminen Oy:n ja Suomen Messut Osuuskunnan 1920-luvulla alkaneessa näyttelyhuolinnan yhteistyössä. Jo tuolloin asiakkaille tarjotut kokonaisvaltaiset näyttelyhuolinnan palvelut niin Suomessa kuin ulkomailla ovat säilyneet toimintamme selkärankana.Vaikka toimintaympäristössä on vuosien varrella tapahtunut suuria muutoksia sotien myllerryksistä talouselämän mullistuksiin, on palvelulupauksemme ”Älä wälit ann Nurmise wälittä” kantanut kirkkaana tähän päivään asti. Huolinta- ja kuljetusalan kehittymisen myötä on huolintaliikkeen rooli toki laajentunut, mutta perustehtävä ja tinkimätön palveluasenne ovat säilyneet.

Vuonna 1990 John Nurmisen näyttelyhuolintaosasto siirtyi Nurminen Prima Oy:n alaisuuteen.Vuonna 2003 Nurminen Prima Oy fuusioitiin yhdessä muiden John Nurmisen tytäryhtiöiden kanssa emoyhtiöön.

Huolintaa ja huolenpitoa

Suomen Messulogistiikka Oy on huolintaliike ja perustehtävämme on huolehtia, että asiakkaidemme tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Vuoden 2004 toukokuussa John Nurminen Oy:n näyttelylogistiikan liiketoiminta itsenäistyi Suomen Messulogistiikka Oy:ksi. Jatkamme pitkää ja menestyksekästä perinnettä palveluajatuksellamme ”tunne palvelusta”.

Ajan hermolla pysyminen ja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin vastaaminen on yksi palvelumme tukipilareista.Vuonna 2002 John Nurmisella reagoitiin kuljetus- ja huolinta-alan kehitykseen ja näyttelylogistiikan palvelut jaettiin kahteen peruskonseptiin:

  1. ulkomailla järjestettävien tapahtumien näyttelylogistiikka
  2. Suomessa järjestettävien tapahtumien messulogistiikka

Voimme ylpeinä todeta, että vuosien mittaan kehittämämme messulogistiikan palvelumalli on alalla yleisesti tunnettu ja arvostettu. Kansainvälinen yhteistyö näyttelylogistiikan toimialan kehittämiseksi on tiivis osa Suomen Messulogistiikan toimintaa. Olemme ainoa suomalainen jäsenyritys International Exhibition Logistics Association -kattojärjestössä (IELA). Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä IELA:n jäsenilleen tarjoamaa koulutusta.Toimitusjohtaja Erkki Koski on IELA:n Training Working Groupin jäsen (IELA Training).

Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia messujesi onnistumisen perustasta – silloin sinulla jää aikaa olennaiseen ja voit kaikessa rauhassa nauttia omien asiakkaidesi kanssa menestyksekkäistä messuista!

Referenssejä:

Jyväskylän Messut Oy
Toimitusjohtaja Juha Rahko
Piippukatu 7 A
40100 Jyväskylä
p. +358 500 499 964

Expomark Oy
Toimitusjohtaja Tomi Niemi
Puistokatu 2 A
40100 Jyväskylä
p. 010 830 0800

easyFairs Finland
Event Producer Annika Puotsaari
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
p. +358 50 591 3198